VI BEFINNER OSS mitt uppe i en vego-revolution. Allt fler väljer att dra ner på animaliska produkter av etiska skäl eller för hälsans eller klimatets skull. Men hur gör du om du vill ta steget fullt ut och laga mat helt utan animalier – ibland eller till och med varje dag? Kan du få i dig allt du behöver för att må bra? Och framför allt: Vad ska du laga för mat? Veganboken är den nyfikna nybörjarveganens bästa vän såväl som en ’go to’ för dig som redan äter växtbaserat. Med Sanna Bråding som peppande coach och erfaren guide bland vegohyllorna får du lära dig allt du behöver veta för att våga ta steget in i växtrikets smakrika värld och vilja stanna. Hon går igenom allt från grunderna i näringslära för vuxna och barn till hur du får tofun krispig och växtgrädden fluffig. Dessutom bjuder hon på drygt 50 recept på allt från veganska versioner av barndomens klassiker – vegoskav med potatismos kalops och flygande Jacob – till kongolesisk okragryta med fufu vietnamesisk glasnudelsallad eller himmelsk toscakaka. Med mottot ’eat the rainbow’ leder Sanna en glad revolution för en köttfri och delikat tillvaro. SANNA BRÅDING är skådespelerska och programledare och har levt en stor del av sitt vuxna liv utan animalier. Hon har dessutom serverat sina två barn samma kost hela livet vilket hon ofta fått utstå kritik för från medier och allmänhet. Inte konstigt att hon är påläst. Veganboken är hennes första kokbok.
Läs mer om Veganboken : recept fakta & inspiration
Hitta Veganboken : recept fakta & inspiration även hos: