Det finns många tillfällen att fira under året och inget signalerar kalas så mycket som en tårta! I den här boken visar Cecilia Hagerling Larsson steg för steg och lager för lager hur man enkelt kan göra den mest imponerande tårta och levererar ett stort antal kombinationsmöjligheter. I sex kapitel går hon igenom de omistliga lagren: Bottnar mousser pannacottor krämer frostings och krisp och presenterar många olika varianter för varje lager. En tårta kan göras hur enkel eller svår som helst. Med den här boken kan du bestämma vilken nivå du vill lägga tårtan på och hur snabbt du vill ha den klar. Du kan skapa allt från en hög bröllopstårta med olika fyllningar smaker och konsistenser till en brownie med en snabb kräm. Du får också tips på de bästa verktygen och genvägarna olika spritstekniker och hur du kan skapa dekorationer av sockerpasta. Dessutom finns här tolv färdigkombinerade tårtrecept som kan kröna vilken fest som helst.
Läs mer om Tårtor : lager för lager – steg för steg