ALLT OM VILTSTYCKNING! Styckning av vilt är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen. Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare! ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL Visar styckning steg för steg – en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv. Mörning mogningslagring Viltsmak Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll Hygien Sjukt, skadat kött Älg Delning av älgkött Hjort Rådjur Vildsvin Hare Fågel Redskap
Läs mer om Styckning av vilt : älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel
Hitta Sport & Fritid även hos: