Att laga mat på en liten yta kan vara en utmaning. Det vet alla som någon gång bott i studentlägenhet åkt på husvagnssemester eller försökt laga mat i det sparsamt utrustade köket på landstället. Men att köket är litet betyder inte att matlagningsglädjen måste vara det. Stora kokboken för små kök är kokboken för dig som lever smått men som inte vill låta det begränsa din matlagning. Här får du lära dig att laga lasagne utan ugn småkakor i stekpanna eller crêpes där osten får smälta inuti i stället för ovanpå. Samt en hel del andra smarta knep för att trivas i det lilla köket. Recepten är helt igenom växtbaserade och enkla att laga de kräver varken ugn eller mer än två spisplattor. Vad sägs om apelsintofu med ångkokt grönkål olivburgare med persiljemos eller sötpotatishalvor med jordnötskräm? Och till efterrätt varför inte en stekt äppelpaj?
Läs mer om Stora kokboken för små kök : 111 gröna och lättlagade recept för tiny living