Pajer för alla smaker! På buffébordet som lunchmat eller som dessert – det är alltid rätt med paj. Men hjälp av en enkel och inspirerande pajskola med grundrecept kan alla lyckas i köket. En paj är också en bra grund för att rädda dina rester och skapa nya spännande rätter i ett frasigt pajskal! Paj passar alla oavsett om du är allätare vegetarian eller vill bjuda på gluten- eller laktosfritt. Här finns inbakade och överbakade pajer friformpajer klassiska former och sött och salt i små portionsformar. Alla favoriter finns med som västerbottenpaj med kantareller laxpaj och smulpaj men också nya vegetariska hälsosamma med råvaror i säsong. Dessutom bjuder Lena Söderström på sina bästa recept på goda tillbehör sallader och röror. Lena Söderström är matstylist och kokboksförfattare med ett öga för det vackra ett välkänt namn för sina inspirerande och pedagogiska recept. Bokens härliga bilder med gamla bruksföremål och vackra spetsar är stylade av Lena Söderström och tagna av fotograf Eva Hildén.
Läs mer om Pajer : salta söta matiga och gröna