Morberg lagar vilt : jagat fiskat plockat

Morberg lagar vilt : jagat fiskat plockat

Viltkött vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem? Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg hjort ren rådjur vildsvin hare vildgås vildand rapphöna fasan och ripa när på säsongen fisk som torsk öring gös sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad plommonspäckat vildsvin fasan med röd coleslaw smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär. En ny kokbok à la Morberg vildare än någonsin! För jägare fiskare svamp- och bärplockare – och alla som köper sitt vilt i butiken.

Läs mer om Morberg lagar vilt : jagat fiskat plockat

Morberg lagar vilt : jagat fiskat plockat

Övrigt oklassificerat

    Hitta Övrigt oklassificerat även hos:





Rulla till toppen