Sydafrikanerna kallar sitt land för ’The Rainbow Nation’, vilket beskriver såväl maten, det sydafrikanska folket och den mäktiga naturen. Mina smaker från Kapstaden innehåller recept på allt från frukost och brunch till traditionella skaldjurs- och köttgrytor samt recept på läckra lokala efterrätter. Det sydafrikanska köket har under århundradenas lopp influerats av kokkonsten i många olika delar av världen, såsom Sydostasien, England, Indien, Holland, Frankrike och många av de afrikanska länderna. Den här inspirerande boken ger dig en inblick i Sydafrikas fantastiska matkultur och jag hoppas att den kan bidra med många nya favoriter till din egen receptsamling. Louise Mérus är en finlandssvensk företagare och kock, som tillsammans med sin familj har bott i Kapstaden i över 20 år. Louise har även studerat vid Kapstadens äldsta kockskola. Mina smaker från Kapstaden är en härlig blandning av recept på traditionella sydafrikanska maträtter och recept som Louise själv har tagit fram, inspirerad av både den sydafrikanska och den nordiska matkulturen.
Läs mer om Mina smaker från Kapstaden
Hitta oklassificerat även hos: