Köksguide

Köksguide

Allt du behöver vet om dryck matlagning och bakning!    Hur stort är egentligen ett medelstort ägg vilken innertemperatur ska lammsteken ha för att bli lagom rosa och hur många deciliter är egentligen amerikansk cup? Vilka köksprylar och maskiner måste man ha och vad är trevlig extrautrustning för den specialintresserade? I Köksguiden finns svaret på alla funderingar som alltid dyker upp oavsett om du är mitt i drinkblandandet baket eller matlagandet. Och som man alltid tror att man ska minnas svaret på när man väl letat upp det. Bokens tre delar avhandlar dryck matlagning och bakning och går igenom allt från vanliga tekniker och fiffiga knep till hur man gör sitt eget self-raising-flour eller ersätter crème fraichen man har glömt att köpa. Innehållet är mycket lättöverskådligt och det går blixtsnabbt att hitta precis rätt information. Dessutom är boken underhållande att bläddra i och ger både en och annan aha-uppelevelse även för den myck köksvane! 

Läs mer om Köksguide

Köksguide

Övrigt oklassificerat

    Hitta Övrigt oklassificerat även hos:





Rulla till toppen