Mat åt nio miljarder – klimatet är en joker, Johan Kuylenstierna Vi måste minska sårbarheten i ordlingssystemen, Jakob Lundberg och Fredrik Moberg Euoropas mat i nytt klimat, Thomas Ohlsson Kött och klimat – kunskap som funnits länge, Annika Carlsson-Kanyama Alla matens utsläpp borde synas i klimatrapporteringen. Christel Cederberg Matval för klimatets skull – svenska äpplen och mindre pizzor, Charlotte Lagerberg Fogelberg Värms jordklotet upp av fisken på din tallrik, Friederike Ziegler Välfyllda lastrum ger klimateffektiva transporter, Gunilla Jönsson Maten i soptunnan – vem täljer trägubbar för att elda upp dem, Karin Östergren coh Ulf Sonesson Klimatmärkning av mat – vad kan det ge och när ska det ske, Oksana Mont och Katsiarna Paulavets Aha – klimatmärkt mat, Helena Shanahan och Helene Wåhlander Hoppfull oro – en medelväg för klimatvänlig matkonsumtion, Maria Ojala Svensk växtodling i nytt klimat, Herik Eckersten, Håkan Fogelfors och Roland Sigvald Mat och klimat – ett växtgenetiskt perspektiv, Christina Dixelius Nya krav på djurhållning, Ann Albihn och Ulf Magnusson Mindre metan från högavkastande kor, Jan Bertilsson och Gunnar Börjesson Köttproduktion utan djur, Stellan Welin, Johanna Berlin och Julie Gold Jordbruk med naturen som modell, Johanna Björklund Är ekomat bättre eller sämre för klimatet, Niels Andresen, Ann-Marie Dock Gustavsson och Johan Wahlander Ekologiskt jordbruk ger mera koldioxid i atmosfären, Olof Andrén och Holger Kirchmann Klimatvänligt jordbruk – hur kan det se ut, Göte Bertilsson
Läs mer om KLiMATfrågan på bordet