Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L"Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besa…
Relaterade produkter
Sara Lisa och Linné Ett äventyr bland blommor och bin
Carl Linnaeus – väldens mest kände svensk. Möt den unga…
Farmor fanns det dinosaurier när du var liten?
Årstidernas växlingar styr Berits lekar och sysslorna på gården. För…
Ett nytt liv : boken om morfar – han som byggde landet
Samma år som skräddarmästaren och agitatorn August Palm håller sitt…
Ett helvete i taget : en karriärists bekännelser
När förra landshövdingen på Gotland, Cecilia Schelin Seidegård, skriver sina…
Stigge Bäckman, Jonas Fahlman Tänk om
Tänk om det finns andra vägar framåt i livet än…
Från granars sus till stadens brus : självbiografi del 1
Allmänläkaren, datakonsulten och spelmannen Birger Grahn i Luleå skildrar här…
Hemmansägare Sven W. Grahn. Levnadsbeskrivning
Det som slår mig mest är: Hur orkade Pappa? Långa…
Erik Lindholm Sami
När jag mötte den trulige pojken från Sudan första gången…
Sture Gustafson Sagan om Serafia
Sagan om Serafia handlar om en ung kvinna i ett…
Mats Ahlsén Ingen ska få veta : en fotoberättelse
Mats har aldrig träffat sin farfar Ragnar. Hans pappa Åke…
Sigvard Morén Mannen från Hatten
Mannen från Hatten är en memoar av Sigvard Morén. I…
Flykten till Piteå : Alfhild Axelsons historia
UNDER FYRA DECENNIER var Alfhild Axelson en känd profil i…
Per och Karin : en berättelse om små människor i den stora förändringens tid
Boken beskriver författarens föräldrar från den kväll de träffas en…
Vacker var han utav börd : Sixten Sparre – mannen som mördade Elvira Madigan
Dragonlöjtnanten Sixten Sparre satte sprätt på pengarna och guldkant på…
Kör bara kör : från 100% till noll på bara 20 sekunder
En spännande skildring av författarens liv som tar med oss…