2007 kom Första och Andra Mosboken, och böckerna har sen dess frälst tiotusentals föräldrar och barn. Nu är det dags för en ny barnmatsbibel signerad Johanna Westman. De bästa och godaste recepten från Mosboken och Första Måltidsboken är samlade här. Det finns frukost- och mellanmålstips: Välling, övernattningsgröt, drottningkompott, yoghurt med swirl och blåbärspannkakor, till exempel. Det finns grönsaker i alla former, och framför allt mosade och/eller plockvänliga. Recept på smakportioner på potatis, ärtor, majs, palsternacka och blomkål, rotselleri och grönkål och mycket mer. Här hittar du också de allra godaste och enklaste tipsen för en mer lättpusslad vardag. Dinkelplättar, palsternackssoppa, italiensk fiskgryta, enplåtskyckling, ugnsrostad sötpotatis, fiskbullar med gräddig sås och burro pomodoro, bland mycket annat!
Läs mer om Johanna Westmans Barnmat : Från mos till att äta själv
Hitta Barn & Ungdom även hos: