"Det är en riktigt intressant och fin genomgång av kålens väg till våra matbord som ger ett sammanhang till de recept som sedan följer. Helt rätt i tiden!" BTJ Kålen upplever en renässans. Från att ha varit förpassa…
Relaterade produkter
Trädgårdshandböcker : trädgården året runt fönsterodling krukväxter och sticklingar odla ätbart
Få praktiska tips för att skapa en lockande trädgård för…
Eva Ullerud Odla lätt roligt och billigt
Odla lätt, roligt och billigt är en inspirationsbok full av…
Den blomstrande köksträdgården : potager på svenska
Tiden är förbi när trädgårdslandet skulle gömmas på baksidan av…
Ingar Nilsson Hallon
Hallon växer vilt i stora delar av Sverige och att…
Eget snus : Tobaksodling och snusrecept för husbehov
Författaren och fotografen Per Englund satte upp stenhårda regler för…
Bella Linde, Lena Granefelt Mästarnas köksträdgårdar
"… en insiktsfull, utförlig presentation av allt man behöver veta…
Dahlia : 222 sorter odling skötsel och inspiration
"Färgkoordinerat och lättillgängligt formgett, och med hög inspirationsfaktor för både…
En annan slags trädgård : månadsflor slow flowers och skönheten i varje årstid
"Betyg 5: Briljant … Detta kan vara en av de…
Ingar Nilsson Rabarber
" Sommarklassiker." Gård & Torp "Detta är en mycket informativ…
Våra fruktsorter : äppel päron plommon körsbär
Låt dig inspireras av äppel, päron, plommon och körsbär, våra…
Leif Blomqvist Rosor i norr
Rosen har i årtusenden varit den mest älskade och mytomspunna…
Karin Westbergh Odla tillsammans
Vi är ett gäng i Blekinge som odlar tillsammans. Inspirationen…