Emelie Karlsson är förvisso bagare men i den nygräddade bakboken, I farmors skafferi, handlar det inte om att visa upp den snyggaste tårtan som är så pass avancerad att knappt någon klarar av att baka den eller ett bröd som tar minst fem dagar att baka.I stället är I farmors skafferi fylld med recept som har gått i generationer i Emelies familj. En familj där man alltid har bakat från grunden och med bra råvaror. Godsakerna är lagom lätta att baka och tar inte allt för lång tid även om man är noga och tillsätter den viktigaste ingrediensen, kärlek! För Emelie är det också viktigt att man försöker använda sig av råvaror som har säsong för tillfället, därför får ni i boken följa med henne i ett helt år, årstid för årstid, och se vad hennes trädgård har att erbjuda. Så på med förklädet och fram med kaveln, nu ska det bakas.
Relaterade produkter
Bergenströms ba¨sta : billigt och hur gott som helst.
Billigt och hur gott som helst handlar om hur man…
Andra världskriget 1939-1945
Händelserna under kriget skildras sedan detaljerat: i Europa, i Sovjetunionen,…
Mickes söta
Välkommen på ett storslaget kaffekalas där mästerkocken och matfilosofen Michael…
Mindfulness för alla dagar
Ta till vara varje dag med hjälp av mindfulness. Den…
Hälsa & Folkbildning, Andra Boken
Författaren och samhällsdebattören Stefan Whilde tillsammans med Jane Hansson på…
Den Lilla Sjörövarboken
Den lilla sjörövarboken av den Finlandia Junior nominerade författaren Ville…
Sara – Mazahr Makatemeles liv i 1800-talets Sydafrika och Kalmar
På Södra kyrkogården i Kalmar finns en oansenlig gravsten med…
100 recept utan kött och fisk
Mat kan vara oerhört smakfull och tilltalande utan vare sig…
Baka drömgott med LCHF
Unna dig nybakade frallor, läckra pizzor och ljuvliga tårtor. Här är boken…
Svängkören
Den här antologin innehåller inte mindre än 39 svängiga låtar…
Kemi för frisörer: Nödvändig kunskap för att bli en duktig frisör
Denna bok riktar sig till blivande frisörer inom gymnasieskolan. Men…
Här tittar vi på fåglar : Sveriges bästa fågellokaler
För första gången på över 25 år finns nu en…
Supersoppor
Enkla men variationsrika soppor med basingredienserna grönsaker, spannmål, nötteroch buljong.…
En god morgon : härliga frukostar för en bra start
För kostrådgivaren Anja Forsnor är frukosten favoritmålet på dagen. I…