En varm feelgoodroman om New York, mod och matkärlek! Matnörden Billie Breslin har fått sitt drömjobb som assistent på New Yorks mest ikoniska mattidning: Delicious. En spännande värld full av stjärnkockar och delikatessaffärer i Little Italy har öppnats och Billie kan knappt förstå vilken tur hon har har. Men sedan händer det som inte får hända: tidningen läggs ner och de färgstarka kollegor som Billie har börjat betrakta som sin familj tvingas gå vidare på annat håll. Tills vidare får Billie jobba kvar för att upprätthålla tidningens garanti-hotline, för läsare som har frågor om gamla recept. Men när hon en dag hittar några mystiska brev, gömda i kontorets gamla receptarkiv, öppnas dörren till ett helt nytt äventyr … Hjärtats skafferi är en färgstark och frestande bok som tar med läsaren på en matresa genom historien och New York. En historia om mod och kärlek och framför allt: vansinnigt god mat! Ruth Reichl är en amerikansk kock och kokboksförfattare, som även har skrivit flera matmemoarer. Hjärtats skafferi är hennes första roman. ”Gillar du New York, mat och varma feelgood-romaner? Då kommer du gilla den här boken.” – Aftonbladet Söndag BÄST I SIN KATEGORI – Måltidsakademins litteraturpris
Hitta Skönlitteratur även hos: