Den nakna sanningen om livet på restaurang. Allt det bästa från Facebookgruppen ’Hänt på restaurang’! GÄST: Hur kan det vara 100 procent chardonnay när det står på etiketten att det är 13 procent alkohol? Vad händer egentligen med oss när vi går på restaurang? Jesper Borgenstrand, mångårig servitör, hovmästare, sommelier och bartender började fundera på det och startade Facebookgruppen Hänt på restaurang , dit restauranganställda kunde skicka små anekdoter. Idag har gruppen nästan 40 000 följare. Det är tydligt att någonting händer med de som träder in på krogen. Somliga gäster är snåla. Andra är överdrivet kärleksfulla. Många försöker spela rollen som erfarna, världsvana och kunniga. Och mitt i alltsammans står personalen och gör så gott de kan, utan att bryta mot lagar eller den gamla sanningen om att kunden alltid har rätt . Hänt på restaurang är en fantastisk och smått sanslös samling av händelser som ställer utelivet på sin spets. GÄST: Går det bra att få någon annan potatis än mandelpotatis? Min fru är nämligen nötallergiker. ’Boken bjuder på fantastiska och helt otroliga historier från krogen, baserade på sanna upplevelser. […] Jag garanterar många leenden och skrattfest!’ Agneta Norrgård, P4 Västernorrland
Läs mer om Hänt på restaurang : den nakna sanningen om livet på restaurang