Gelato

Gelato

Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten Stockholm där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet.  ”En natt satt vi och fantiserade om vad vi skulle vilja jobba med. Vi pratade om vad det är som gör livet meningsfullt och vad som gör oss lyckliga. Det kan låta klyschigt men att göra andra människor glada toppade listan. Men hur gör man då någon annan glad? Jo genom att servera gelato förstås!” Sedan 2014 driver Hanna och Angelo Gelato Scarfò i Ålsten Stockholm där de dagligen producerar gelato med de finaste råvarorna från både Sverige och Italien. Mejerier och bär från Sverige och citron nötter choklad och lakrits från Italien. Resultatet blir utöver det vanliga. I boken delar de med sig av drygt 30 av sina bästa recept på både gelato och sorbet. Du hittar allt från jordgubbssorbet blåbärssorbet och fior di latte till körsbärsgelato och gianduja – choklad- och hasselnötsgelato. Dessutom finns recept på kalla desserter som tartufo och glasstårta samt tips om utrustning tillverkning och olika råvaror.

Läs mer om Gelato

Gelato

Övrigt oklassificerat

    Hitta Övrigt oklassificerat även hos:





Rulla till toppen