Fyra årstider i vegoköket

Fyra årstider i vegoköket

Hälsas stora vegetariska kokbok. Boken bjuder på ca 150 recept som sträcker sig runt årets högtider och vardagar. Lättlagade recept med råvaror du hittar i din vanliga mataffär inspirerar dig att äta grönare. Recepten följer årstiderna och är på så sätt både smarta för din plånbok som för miljön.Snabba vardagsrätter som också passar bra i matlådan, mättande mellanmål, tjusiga festrätter, smarriga julsmaker, smidiga picknickrätter, härliga sommarsallader och mycket, mycket annat. De flesta recept är baserade på grönsaker och baljväxter, men det finns också recept med till exempel tofu och sojakött (med ordentliga beskrivningar av tillagningsmetoder).Utmärkt för såväl den som är nyfiken på vegomat som den hängivna vegetarianen som vill utöka sin repertoar. Recepten omfattar såväl veganmat till lakto-ovo-vegetariskt. HÄLSA är Sveriges första och största vegetariska tidning. PIA HALL är Hälsas matinspiratör och har skrivit om vegomat i många år och gett ut flera kokböcker.

Läs mer om Fyra årstider i vegoköket

Fyra årstider i vegoköket

oklassificerat, Övrigt

Hitta oklassificerat även hos:





Rulla till toppen