Den nyfikne jägaren och Happy Hunting-författaren Fredrik Lundberg återvänder till skogen. Den här gången är han på jakt efter vad som händer när man fällt djuret. Med sin unika, lättsamma ton tar han sig an frågor som: hur tar man hand om djuret? Hur förvarar man det? Hur styckar man det? Och, vad kan man laga? I cirka 50 recept av Kristin Johansson lär vi oss laga vilt på helt nya sätt. Med råvaran i centrum lyckas hon skapa rätter som tar vara på köttet på bästa sätt, och som samtidigt tilltalar både viltälskaren och den som aldrig lagat vilt förut. Här hittar du moderna och nyskapande recept för hela familjen, liksom en och annan klassiker i ny skepnad. Fredrik Lundberg har också intervjuat några av de kända kockarna i Kockjaktlaget om vilt, bland andra Danyel Couet och Filip Fastén. Följ med ut i skogen och lära dig mer om dess råvaror, dofter och smaker. När du väl är där kommer du inte vilja lämna den.
Läs mer om Från skott till stek : happy hunting och den vilda maten