Första kökshandboken : matlagningens grundrecept

Första kökshandboken : matlagningens grundrecept

Här ges inga till-punkt-och-pricka färdiga recept. Du får något bättre, nämligen grunderna till all lyckad matlagning. Perfekt när du snabbt vill kolla hur man snor ihop en gratängsås, knådar till en pajdeg, eller för den delen, pocherar ett ägg. Första kökshandboken berättar hur du ska göra och hoppas inspirera dig till att själv ta ut svängarna vid spisen. Börjar du bara rätt, kan det bli en riktigt lyckad maträtt! I boken finns också en användbar ordlista över olika kökstermer, schematiska bilder över styckningsdelar på nötkött, lamm och fläskkött samt tips på olika stektemperaturer liksom praktiskt omvandlingstabell för olika mått. I Första Kökshandboken får man t.ex. reda på hur man gör: Beurre maniéBouquet garniBuljongBlinierBrun grundsåsFondFrityrsmetGlassGlasyrGratängsåsGrönsakerKokta äggKryddsmörMajonnäsMarinadMarängMatbrödMjuk kakaOmelettPajdegPajfyllningPaneringPannkakorPastadegPizzadegPlättar & pannkakorPocherade äggPotatisSillStuvningSuffléSvampVetebrödVinägrettVit grundsåsVåfflorÄggröraÄttikslag Idéskaparna Hans Ekström och Eva Gustafsson är passionerade matlagare men har båda lärt sig den hårda vägen. Hans som skrivit texterna är i botten reklamman och copy writer och Eva arbetar som grafisk formagivare och illustratör.

Läs mer om Första kökshandboken : matlagningens grundrecept

Första kökshandboken : matlagningens grundrecept

oklassificerat, Övrigt

Hitta oklassificerat även hos:





Rulla till toppen