Fiskkokboken

Fiskkokboken

Att fisk är både nyttigt och gott vet du säkert redan – den innehåller nyttiga fetter, bland annat omega 3, och dessutom viktiga vitaminer och mineraler. Men visste du att fisk är så enkelt att laga och variera? Fiskkokboken är en riktigt rejäl grundkokbok. Den berättar om olika fiskar och skaldjur, hur de ser ut, när de är bäst att äta, hur de rensas, fileas och tillagas för bästa resultat. Många steg-för-steg-bilder visar metoderna och många fiskar visas i bild. Bokens recept är indelade efter fisktyper: laxfiskar, torskfiskar, plattfiskar, sillfiskar, sötvattensfiskar, exotiska fiskar och skaldjur. Här finns wokat, stekt, kokt, grillat och friterat. Fisk blir gott med örter, exotiska kryddor, spännande såser och salsor, i grytor i sällskap med grönsaker eller rotfrukter, eller flera tillsammans och med skaldjur. Kryddning och tillagning gör rätterna festliga eller snabblagade, nyskapande eller mer traditionella. Allt finns i denna bok.

Läs mer om Fiskkokboken

Fiskkokboken

oklassificerat, Övrigt

Hitta oklassificerat även hos:





Rulla till toppen