Bakisboken! Två bröder åker båt från Danmark till Sverige efter en festiv helg. Under ett av sina samtal i bakrusets efterdyningar kläcker de idén om en kokbok med recept anpassade för dagen efter. För vem är det egentligen som säger att man inte kan äta bra vällagad mat dagen efter en fest? En idé som realiseras och en kokbok med delikata recept ser dagens ljus.BRÖDERNA HALLDÉN har under ett flertal år kartlagt bakismatens landskap. Sena nätter, tidiga gryningstimmar och stora mängder smält ost ligger nu till grund för deras kokboksdebut, Det är ju en dag imorgon också.Artiklar skrivna om boken:Aftonbladet Mat & Vin, http://www.aftonbladet.se/matvin/article22930245.ab Allt om Stockholm, http://www.alltomstockholm.se/restaurangbar/article4140693.aos Östra Smålands Tidning, http://www.ostrasmaland.se/slakt-vanner/kalmarformgivaren-bakom-uppmarksammad-bok/ Hör Magnus Utvik tipsa om boken i Gomorron Sverige, https://www.youtube.com/watch?v=Q3wVBRVfxuQ
Läs mer om Det är ju en dag imorgon också
Hitta oklassificerat även hos: