Låt dig inspireras, laga och njut! Bär, choklad, vanilj; tårta, fondant och sorbet; varmt eller kallt eller både och – gudomliga smakexplosioner, raffinerade kombinationer och utsökta presentationer som kröner vilken måltid som helst! Daniel Roos frestar med 60 recept varav 14 lite mer avancerade. Receptet på kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllopsdessert finns såklart med! Och vad sägs om varm chokladbakelse med körsbärskompott, äppelmousse med hasselnötsflarn eller grön currykräm med kokos och mango? Somriga efterrättsdrömmar, festlig nyårsdessert, klassiker och mer oväntade desserter ryms i denna handfasta och inspirerande bok – nu får du Daniels hjälp att överträffa dig själv i köket! Denna andra utökade upplaga innehåller även recepten till Nobeldesserterna Daniel lagade till Nobelmiddagarna 2014, 2015, 2016 och 2017. Daniel Roos har varit chefskonditor på Operakällaren i drygt fem år och vann OS-guld med kocklandslaget 2012. Numera driver han K-märkt Patisserie & Bageri.
Hitta oklassificerat även hos: