Desserter! : din steg för steg-guide till lyckade efterrätter

Desserter! : din steg för steg-guide till lyckade efterrätter

Desserter! av konditorn Tea Malmegård, som blev känd genom tv-programmet Dessertmästarna, är ett måste för dig som älskar att laga och äta efterrätter! Desserter kan göras på många olika sätt utifrån olika smaker. Desserter! innehåller klassiska grundrecept men också variationer där du genom att lägga till ingredienser kan laga mer avancerade och nya desserter som väcker spännande smakkombinationer. Tea Malmgård gjorde dessertern och tårtan till prinsessan Madeleines och Chris bröllop, då var hon chefskonditor på Operakällaren. Gör desserten till middagens höjdpunkt Gräddglass, äppelsorbet, bärpannacotta, chokladfondant, crème brûlée, sufflé, chiboust, vaniljbavaroise, rabarberkräm, citruscurd, chokladmousse, cheesecake, bärsås, maränger, jordnötsfras, havrecrumble. Desserter! är boken som gör att du kommer att få restaurangklass på dina efterrätter. Det är en bok som pedagogiskt visar hur du sätter samman desserter med rätt smak, balans och textur. Här finns alla recept som du behöver för att enkelt kunna komponera en god avslutning på middagen. Och det är inte svårt. Grundidén är faktiskt lika enkel som god: Laga ett grundrecept och njut av det. Eller lägg till en, två eller tre andra komponenter som boostar grundreceptet smak och karaktär. Sött får gärna brytas av med surt eller salt, på samma sätt som mjukt får mötas med något krispigt i samma tugga. Steg för steg visar boken hur du kan kombinera smaker, konsistenser och inte minst hur du bygger upp en himmelskt imponerande efterrätt på tallriken. Desserter! är den enda efterrättsbok du behöver.

Läs mer om Desserter! : din steg för steg-guide till lyckade efterrätter

Desserter! : din steg för steg-guide till lyckade efterrätter

oklassificerat, Övrigt

Hitta oklassificerat även hos:





Rulla till toppen