Innehåll: Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt. Anders Vendel – ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur. Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker. Martin Hansen – Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka. Rödbetsglass är exempel på”smakmäkling”. Thomas Drejing – Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter. Så kan man förbättra den offentliga maten. Stefan Holmström – mjölkens mysterier Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka. Kalle Bengtsson – Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong. Titti Qvarnström – Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas. Räkchips att överraska med på lördagskvällen.
Hitta oklassificerat även hos: