Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi styr utvecklingen i rätt riktning och bidrar till jordens över levnad. Det svenska jordbruket, livsmedelshanteringen, dagligvaruhandeln och restaurangnäringen har snabbt reagerat på de miljö- och k…
Relaterade produkter
Svensk Gastronomi : en global succé (franska)
FRENCH VERSION!Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi…
Svensk Gastronomi : en global succé (tyska)
GERMAN VERSION!Tanken med denna bok är att en hållbar gastronomi…
Om kokkonsten : essä om intagandet av föda vägen dit och vid
Säg mig vad du äter och jag ska säga dig…
Jordnära : etnologiska reflektioner över ny nordisk mat
Många konsumenter oroar sig i dag för matfusk, giftiga bekämpningsmedel…
Anna T Höglund Vad ska vi äta? : om mat och etik
Hur produceras vår mat, hur påverkar den hälsa, miljö och…
Svensk gastronomi : en global succé (engelska)
ENGLISH VERSION! Tanken med denna bok är att en hållbar…
Den grymma kokboken : illustrerad med över 100 trägravyrer från 1800-talet
Den grymma kokboken är en inbjudan till en resa genom…
Gastronaut. Sverige 500 år
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra…
Gastronaut. Du gröna nya värld
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra…
Måltiden i framtiden
Gastronomi en konstart för framtiden är den 64:e årgången av…
Gastronaut. Den råa maten
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra…
Gastronaut. Det aromatiska numret
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra…
Gastronaut. Sol & Regn
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra…
Gastronaut. Tema Barndom
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra…
Gastronaut. Den magiska grytan
Gastronaut är ett bookazine för dig som brinner lite extra…