Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga

Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga

Äntligen är Lisa Lemke tillbaka med en härligt inspirerande kokbok fylld med kunskap om sädesslag och hur man lagar världens viktigaste basföda bröd! I Brödmat får vi smarta och personliga tips och trix för att åstadkomma den enkla men vällagade vardagsmaten. Det är comfort food från världens alla hörn härligt smakrikt och lättlagat! Världens viktigaste mat bröd går att variera i all oändlighet med goda fyllningar mustiga grytor kryddblandningar såser röror och andra tillbehör. Vad sägs om mättande piroger och pajer etiopisk injera en Chicago deep dish och krispig smakrik och fräsch lahmacun från Mellanöstern?  Här finns också recept på bröd som får fungera som gaffel pan bagna och andra läckra fyllda mackor som får det att vattnas i munnen. Och såklart ett antal favoritpizzor för i Lisa Lemkes värld kan man äta pizza sju dagar i veckan! Dessutom finns fakta om sädesslag en mjölguide jäsnings- och baktips och smarta trix för att enkelt åstadkomma den vällagade och goda vardagsmaten.  Alla recept illustreras av vackra bilder fotograferade av Magnus Carlsson.   Lisa Lemke  är matkreatör kokboksförfattare programledare och tv-kock. Hon bor på en gammal prästgård i byn Skrea backe utanför Falkenberg där hon och maken driver helgpizzerian Prostens Pizza den välbesökta restaurang som är som Lisas andra vardagsrum. 

Läs mer om Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga

Brödmat : från quesadilla till pizza och chimichanga

Övrigt oklassificerat

    Hitta Övrigt oklassificerat även hos:





Rulla till toppen