<b>Barndietisten Sara Ask samlar här allt du behöver veta: från den första smakportionen till fullfjädrad matglädje.</b><br><br> Hon reder ut myter och missuppfattningar och blandar de senaste forskningsrönen med egna erfarenheter från två decennier som dietist.<br><br> Denna handbok rymmer allt om näringslära, BLW-metoden, köpt vs hemlagad barnmat, gluten och allergier, matkrångel, lyhörd matning, smakutveckling och mycket, mycket annat.<br><br> Här bjuds också på massor av praktiska tips och smakrika recept: smakportioner, bra mellanmål och gemensamma middagar för dig och ditt barn.<br><br> *<br><br> <b>Sara Ask</b> är barndietist och kokboksförfattare, bl.a. till succéboken <i>Mera vego</i>.<br><br> <b>Läsarreaktioner:</b><br><br> ’Den mest välskrivna och mest givande bok inom temat mat som jag har mött. För mig har den precis allt.'<br> BVC-sköterska<br><br> ’Det råder en positiv stämning och författaren förmedlar känslan av att allt löser sig. Puuh!'<br> Förälder till 5-månadersbebis<br><br> ’Jag gillade verkligen boken. Gillar att det skrivs om att äta vegetariskt med barn.'<br> Förälder till 6-månadersbebis<br><br>
Läs mer om Barn och mat : från smakportion till äta själv