Kristian Carlsson är född 1978 och bosatt i Malmö. Utöver sitt författarskap ingår han i en anrik familjeföretags-kaffestuga i östra Skåne. Han är uppvuxen på grovbröd med sirap och sockerkakssmet. Recepten i den här boken är dock huvudsakligen helt nya experiment med inspiration från olika delar av världen… Nordafrika Mellanöstern Europa runt Indien Syd- Central- och Nordamerika. Satserna är anpassade för små bak. Boken vill förmedla att bakning kan vara lika enkelt som gott och att det går utmärkt att ta fram nya smaker och konsistenser för att bygga ut den traditionella kakskatten.
Relaterade produkter
Ester Tagg och Tistelgorms hemlighet
Ester och besättningen på piratskeppet Den flygande holländaren på väg…
Fågelbrädets vingborna vänner
Färgläggning är ett ypperligt sätt att lära känna fåglar. Den…
Det susar i säven 1
Det susar i säven tillhör de riktigt stora klassikerna. Redan…
Kitty och damen med lyktan
Först såg Kitty bara mörka skuggor. Sedan skymtade hon något…
Den yngste : en legend
Ett mycket viktigt uppdrag väntar den föräldralöse pojken. Han som…
…och de vita skuggorna i skogen (Skuggserien del 2)
»I Maria Gripes böcker blir människan så egendomligt stor så…
Rama : demonernas besegrare
Legenden om Ramas hjältedåd är hämtad ur det store indiska…
En kopp kaffe till 1
Naoto Yamakawa född 1962 och debuterade med sin första manga…
Gult är fult Sune
Sune älskar påsken nästan lika mycket som sin födelsedag och…
Vi använder cookies på vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Rulla till toppen