Det är roligt att baka i långpanna! Det känns generöst och är ett praktiskt och smidigt sätt att baka till många. Det här är en bok fylld av söta bakverk som man kan göra i en långpanna. Några av de 50 recepten är klassiker som kärleksmums, morotsrutor och citronrutor, men ofta gjorda med en ny twist. De flesta recepten är helt nya. Ibland är de baserade på gamla hederliga smaker som kanel, kardemumma, jordgubb, bittermandel och choklad, men här finns också smaksättningar och ingredienser som smördeg, nutella, marshmallowfluff, flädersaft, Philadelphiaost, kokoschips och pekannötter. Exempel på recept i boken är Brownies med jordnötskola och mjölkchokladganache, Hallon- och rabarberrutor med mandelsmultäcke, Äppelbullar med kokostäcke, Kalljästa hallonsnurror i långpanna, Smördegsflarn med hasselnötscrème och nektariner, Skurna chocolate chip cookies med cashewnötter, Cheesecakerutor med dulce de leche och chokladtäcke, Chokladrutor med smörkräm och chokladcrisp, Mandeltårta med vit chokladmousse, Godaste plommonrutorna med vit choklad och kardemumma, Blåbärsrutor med Philadelphia- och citronfyllning, Citronrutor de luxe, Godaste kärleksmumsen, Sockriga kanelrutor, Ljuvliga hasselnötsrutor med nougat, Äppel- och lingonrutor med mandelmassa, Nutella- och jordgubbsrutor, Morotsrutor med fläderfrosting, Chokladpavlova med chokladkräm och björnbär, Vit kladdkaka med Philadelphia- och gräddfrosting och hallon, Cinnamon buns med frosting i långpanna.
Läs mer om Baka i långpanna : från kärleksmums till chokladpavlova