Det finns inte en perfekt diet eller en kost som passar alla, och få enkla genvägar till en bättre hälsa. I Ät naturligt fokuserar kocken och matskribenten Tess Ward istället på hur man kan äta mycket och gott av det mesta. Här finns både laxtartar och lammfärsbullar och till och med en smoky bloody mary om man fokuserar på renare och mindre bearbetade råvaror utan tillsatser. Och mycket variation! Resultatet är en oemotståndlig och tillåtande introduktionsbok till en sundare matlagning. Här finns information om råvarornas goda egenskaper och recept till de baser och grunder vi behöver till alla smoothies, juicer, puddingar och gröter som utgör en viktig del i det nya hälsosamma köket. Med totalt över 60 inspirerande recept för hela dagen förklarar boken på ett enkelt sätt hur och varför man kan må bättre och känna sig full av energi genom att välja rätt råvaror.
Relaterade produkter
Bergenströms ba¨sta : billigt och hur gott som helst.
Billigt och hur gott som helst handlar om hur man…
Andra världskriget 1939-1945
Händelserna under kriget skildras sedan detaljerat: i Europa, i Sovjetunionen,…
Mickes söta
Välkommen på ett storslaget kaffekalas där mästerkocken och matfilosofen Michael…
Mindfulness för alla dagar
Ta till vara varje dag med hjälp av mindfulness. Den…
Hälsa & Folkbildning, Andra Boken
Författaren och samhällsdebattören Stefan Whilde tillsammans med Jane Hansson på…
Den Lilla Sjörövarboken
Den lilla sjörövarboken av den Finlandia Junior nominerade författaren Ville…
Sara – Mazahr Makatemeles liv i 1800-talets Sydafrika och Kalmar
På Södra kyrkogården i Kalmar finns en oansenlig gravsten med…
100 recept utan kött och fisk
Mat kan vara oerhört smakfull och tilltalande utan vare sig…
Baka drömgott med LCHF
Unna dig nybakade frallor, läckra pizzor och ljuvliga tårtor. Här är boken…
Svängkören
Den här antologin innehåller inte mindre än 39 svängiga låtar…
Kemi för frisörer: Nödvändig kunskap för att bli en duktig frisör
Denna bok riktar sig till blivande frisörer inom gymnasieskolan. Men…
Supersoppor
Enkla men variationsrika soppor med basingredienserna grönsaker, spannmål, nötteroch buljong.…
Här tittar vi på fåglar : Sveriges bästa fågellokaler
För första gången på över 25 år finns nu en…
En god morgon : härliga frukostar för en bra start
För kostrådgivaren Anja Forsnor är frukosten favoritmålet på dagen. I…