Bönor är enkla att odla och väl värda att prova även för nybörjaren mer exotiska grödor som kikärtor och sojabönor är roliga att testa. Gröna blad från den egna täppan har en smak som inte går att jämföra med de som köps i affären spenat eller mangold som steks i olivolja och toppas med flingsalt är ett jättegott tillbehör till all slags mat. Vill du också odla mer men tycker det är svårt att veta hur? Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd är en serie små e-böcker som guidar dig till allt du behöver veta för att komma i gång med sådden pallkragen eller krukan på balkongen. I sommar ska det bli verklighet! Solsöta tomater och frodiga blad här är knepen du behöver för att lyckas med odlingen i trädgårdsland och pallkragar på balkonger och bakgårdar. Ärtor bönor & bladgrönsaker – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd är en e-boksingel och har tidigare utkommit som Expressen Magasin som en del av Så och odla – handboken för att lyckas med din skörd. INNEHÅLL Ärtor bönor och bladgrönsaker Bladgrönsaker Rucola magold & annat grönt Ärtor & bönor Bondbönor borlotti eller kikärtor Lyckas med din odling Frönyheter – så odlar du dem Tips & inspiration från experterna Odlingsskola
Läs mer om Ärtor bönor & bladgrönsaker – Så & odla – Handboken för att lyckas med din skörd