Ostron. Ja tack! : för dig som älskar eller vill veta mer om ostron. Svenska ostron

Ostron. Ja tack! : för dig som älskar eller vill veta mer om ostron. Svenska ostron

Silvermedalj Gourmand 2015 ’fish & seafood book – Best in the world’. Vinnare Gourmand 2015 ’Best fish & seafood book from Sweden’. Vinnare av årets Svenska Måltidslitteratur 2014, ’Bästa Formgivning’. För dig som älskar eller vill veta mer om ostron. ’Ostron. Ja tack!’, är titeln på en unik bok om ostron och framförallt det svenska västkustostronet. En bok som på ett avväpnat och humoristiskt sätt tar upp en del av myterna som finns kring denna delikatess för att se om dessa verkligen stämmer. I boken, som inte bara är fylld med kärlek till ostronet, bjuds du på ett och annat udda recept och alternativa tips på hur man bäst kan avnjuta ett ostron. Ostron har genom alla tider varit förknippat med en del givna regler om hur man ska göra och vad man ska tänka på när man äter ostron. Enligt boken ’Ostron. Ja tack!’ behöver du inte det. Istället hittar du inspiration att prova något annat till ostronen än bara citron och du behöver t ex inte alltid korka upp en flaska champagne för att kunna avnjuta ett ostron. Författare är Mattias Palmgren och Peter Bjurling, Fotograf är Pelle Nilsson och grafisk form står Mattias Palmgren för.

Läs mer om Ostron. Ja tack! : för dig som älskar eller vill veta mer om ostron. Svenska ostron

Ostron. Ja tack! : för dig som älskar eller vill veta mer om ostron. Svenska ostron

oklassificerat, Övrigt

    Hitta oklassificerat även hos:





Rulla till toppen