Den vegetariska livsstilen är här för att stanna. Många går över till en eller flera gröna dagar i veckan. Samtidigt vill allt fler lära sig om näringen bakom måltiderna och hur man lagar vegetarisk mat som är både smakrik, mättande och näringsriktig. Föregångaren till denna bok, Vegetariska kokboken, har blivit en klassiker och sålt i mer än 250 000 exemplar. Många uppdateringar har gjorts genom åren, av både råvaror och forskningsrön, men grunden är fortfarande densamma: läckra vegetariska recept kombinerade med upplysning. Oavsett om du vill äta efter säsong, välja rätt fetter, hitta bra metoder för konservering och förvaring eller hålla matkostnaderna nere erbjuder boken ett gott stöd. Den klimatsmarta guiden hjälper dig att leva mer miljövänligt vad gäller allt från inköp till matlagning och kompostering. Bland de nyare inslagen finns måltidsplanering samt lättlagade festbufféer för studenten, midsommar, brunch med flera tillfällen. Symboler visar om maten är rawfood, vegankost eller snabblagad.
Läs mer om Den gröna hemkunskapen : grundkokbok med över 350 vegetariska recept
Hitta oklassificerat även hos: