Upptäck den fascinerande världen av historisk matlagning i denna banbrytande bok! Vi utforskar fyra århundraden av handskrivna recept, huvudsakligen författade av svenska adelskvinnor, och avslöjar en rik mat- och måltidskultur som sträcker med li…
Relaterade produkter
Källkritik och krig : propaganda desinformation och lögner
Krigsrapporteringen från Ukraina utmanar redaktionernas resurser för att kontrollera vad…
Risgärdesgårdar : Praktiska råd om att återuppliva ett svunnet kulturarv
Idag leder ordet gärdesgård tankarna till endera stenmurar eller gärdesgårdar…
Victoria Höög, Sara Kärrholm, Gabriella Nilsson Kultur X
2010-talet går mot sitt slut. Så gör även det första…
Passionerad politik : om motstånd mot heteronormativ könsmakt
Vi lever i ett samhälle som är djupt präglat av…
Friedrich Kittler Nedskrivningssystem 1800 – 1900
"Nedskrivningssystem är en modern klassiker inom humaniora." (Thomas Karlsohn i…
Bo Göranzon Dialoger. 83-84 Autodidakten
InnehållBo Göranzon "Redaktionell kommentar" Siri Meyer "Innovatörerna kommer" Johan Svahn…
Rimdrottningar folkmusiker och rockband : om deltagandets och lärandets villkor i musiklivet
Musicerande, musikskapande och undervisning i musik styrs av olika villkor…
Välkommen till Kultursamhället : 25 förslag för ett bättre kulturliv
Kultursamhället är här, vi ser det bara inte för alla…
Digital libido : sex makt och våld i nätverkssamhället
Vi ser oss omkring. Och vi vantrivs. Tillväxten slår nya…
Tobias Nielsén, Sven Nilsson Framtiden är nu : Kultursverige 2040
År 2040! Vad vi vet, vad vi tror, vad vi…
Vi använder cookies på vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Rulla till toppen