I den här omfattande krogguiden och inspirerande kokboken presenteras traktens godbitar från mysiga fjällkrogar i Sälen till vackert belägna restauranger runt Siljan och södra Dalarna. Dalarna har ett unikt utbud av bra restauranger och lokala producenter av mat och dryck. Så följ med till Dalarnas vackraste platser och gastronomiska höjdpunkter! Läs om spännande restauranger närproducerad mat och underbar natur. Med förföriska bilder initierade texter inspirerande recept och roliga dryckestips är den här välgjorda och vackra boken en unik källa till äkta matglädje. Bokens författare Patrik Leje är ett välkänt och respekterat namn i mediebranschen. Han varvar sina bokutgivningar med att skriva om resor för bland annat Dagens nyheter. Dalarna – mat & dryck året runt är ett samarbete med den erkända fotografen Per Eriksson från Falun och en uppföljning av succéboken Gotland – mat dryck & öliv som gavs ut 2018.
Läs mer om Dalarna : mat & dryck året runt