Bullen är förmodligen det bakverk vi bakar mest av hemma och det finns mer än vanliga kanel- och kardemummabullar att baka. Fredrik Nylén hemmabagare och prisbelönt bloggare bjuder på ett fyrtiotal enkla recept en massa tips och tydliga steg-för-steg-beskrivningar som visar hur du lyckas med snurror eller flätning. I Baka bullar lägger Fredrik fokus på säsong och hur man kan använda det som växer i naturen just då som jordgubbslängd på sommaren äppelbullar på hösten och bullar med smak av citrus på vintern. Detta är den enda bullbok du behöver och som du har nytta av året om helt enkelt! Fredriks bakblogg Fredriks fika som är en av de största i Sverige har vunnit pris som en av Sveriges bästa bakbloggar och även tilldelats Matbloggspriset Folkets val den blogg som röstas fram av läsarna. Fredrik brinner för den svenska fikakulturen och våra klassiska recept gärna med en annorlunda tvist och gärna hemgjort så långt det bara går!
Läs mer om Baka bullar : Älskade klassiker och nya favoriter