Frukt och grönsaker behöver inte vara det minsta exotiskaför att göra sig förtjänta av titeln powerfoods. På vårabreddgrader finns det massor av råvaror som innehåller fantastiskamängder av mycket hälsosamma ämnen som hålleross starka och friska och skyddar oss mot en rad sjukdomar.Det gäller bara att väva in dem i vardagen och utnyttja allderas saft och kraft. Men hur, tänker du kanske? Svaret fårdu i den här kokboken, som ger dig massor av inspirationtill hur du får ut det bästa ur 22 lättillgängliga, supernyttigaoch härliga powerfoods. Se fram emot 66 recept på nyttiga och välsmakande rätter, utveckladeav I FORM:s matskribent Anne Larsen i samarbete med kostexperten Martin Kreutzer.POWERFOOD I PRAKTIKEN ger dig: Grundlig information om råvarornas fantastiska egenskaper Totalt 66 recept baserade på de 22 nyttigaste råvarorna 14 snabba förrätter 31 spännande middagsrätter 6 enkla desserter 4 lätta bakverk 6 delikata drycker 5 nya sorters tillbehör
Läs mer om Powerfood i praktiken
Hitta oklassificerat även hos: